Uit welke betaalopties kan ik kiezen?

Volgen

U kunt kiezen voor betaling tijdens het bestellen (iDEAL, Bancontact of Belfius Direct Net),

of bij afleveren (rembours: *PIN of contant)

Voor mobiele afhaal locaties kunt u alleen direct afrekenen per (iDEAL, Bancontact of Belfius Direct Net),

*De kosten die wij als MegaFoodStunter maken om betalingen bij aflevering (‘rembours’) mogelijk te maken nemen steeds verder toe.

Denk daarbij aan stijgende kosten voor het afstorten van contanten bij de bank, de kosten voor de mobiele PIN, maar ook aan de toenemende personele inzet om alle geldbedragen te tellen en controleren.

Om die reden kunnen we de kostbare ‘rembours’ betaaloptie helaas niet meer kosteloos aanbieden,

vanaf 23-04-2021 geldt een tarief van € 3,-. De andere reeds bekende betaalmethoden blijven voor u gratis.