Hoe kan ik bestellen?

Volgen

Via onze website www.megafoodstunter.nl

1. Bekijk ons assortiment via de winkel pagina

2. Plaats uw producten in uw winkelmand via de winkelmand knop.
    winkelmand knop
  3. Ga verder naar Winkelmand bekijken om uw winkelmand te wijzigen of ga direct door naar Afrekenen om uw bestelling af te ronden.

4. Afrekenen doet u tijdens de bezorging met PIN of contant.

Tip* Als u de bestelling heeft geplaatst dan verschijnt deze in uw account bij bestellingen.
U kunt uw bestelling(en) daar bekijken, annuleren en zodra door ons gepland voor bezorging volgen via Track & Trace.