Hoe kan ik bestellen?

Volgen

Via onze website www.megafoodstunter.nl

1. Bekijk ons assortiment via de winkel pagina

2. Plaats de producten in je winkelmand via de winkelmand knop.
    winkelmand knop
  3. Ga verder naar Winkelmand bekijken om je winkelmand te wijzigen of ga direct door naar Afrekenen.
  4. selecteer een beschikbare datum die je het beste uitkomt. Image15.jpg
  5. selecteer je betaaloptie om af te rekenen.Image11.jpg

Wij bezorgen in Nederland van maandag tot en met zaterdag.

En in heel België (zowel Wallonië als Vlaanderen) iedere woensdag en zaterdag.

Tip* Wanneer de bestelling is geplaatst dan verschijnt deze meteen in je account bij bestellingen.