Hoe verloopt de bezorging van mijn bestelling?

Volgen
  1. U ontvangt direct na plaatsing van uw bestelling automatisch een bevestigingsmail in uw mailbox. Denkt u dat u geen mail ontvangen heeft, controleer dan aub uw spam / junk mail folder in uw email programma. De bevestigingsmail wordt namelijk altijd uitgestuurd. In de bevestigingsmail staat de door U gekozen leverdag vermeld.

2. Uiterlijk een dag voor levering ontvangt u een bezorgmail met daarin een Track & Trace link met het tijdsvenster van 3 uur voor de levering van uw bestelling op de betreffende bezorgdag. Deze info vindt u ook op uw accountpagina op onze website door bij de bestelling de 'track & trace' knop te selecteren.
    Ook hier geldt: heeft u op de dag voor levering nog geen bezorgmail ontvangen, controleer dan aub altijd uw spam / junk mail folder in uw email programma. De bezorgmail wordt namelijk altijd uitgestuurd.

Onze bezorgers leveren uw bestelling tot de eerste (beneden) deur bij u af.

Zij mogen hun busje niet onbeheerd achterlaten.