Wat als mijn bestelling niet volledig bezorgd wordt?

Volgen

Uiteraard doen we er alles aan om altijd uw bestelling volledig uit te leveren. Indien uw bestelling onverhoopt onvolledig geleverd wordt, dan dient u zelf een nieuwe bestelling te plaatsen voor het product dat bij de bezorging miste. We kunnen u geen nalevering van niet geleverde producten aanbieden.

Als u voor uw bestelling gekozen heeft voor rembours (betaling bij aflevering, contant/PIN), dan betaalt u uiteraard alleen voor de producten die ook daadwerkelijk zijn geleverd.