Annuleren, retourneren/ producten omruilen.

Volgen

Annuleren

Bij de Megafoodstunter begrijpen we dat het soms nodig kan zijn om een bestelling te annuleren.
Wij bieden onze klanten daarom de mogelijkheid om tot 2 volle werkdagen voor de afgesproken leverdag een bestelling te annuleren.
 
Het is ons opgevallen dat sommige klanten misbruik maken van deze annuleringsmogelijkheid en op het laatste moment annuleren. Dit kan voor ons bedrijf nadelige gevolgen hebben, vooral als het gaat om producten met een beperkte houdbaarheid. Daarom zullen we, in gevallen waarbij klanten regelmatig misbruik maken van de annuleringsmogelijkheid, annuleringskosten van 15,- euro in rekening brengen. Wij hopen op uw begrip voor deze maatregel, die we hebben genomen om onze bedrijfsvoering op een efficiënte manier te kunnen blijven uitvoeren.
 

 Klant kan de Overeenkomst conform de in lid 1 van dit Artikel gestelde termijn ontbinden (“bestelling annuleren”) tot 48 uur (2 volle werkdagen) voor geplande dag van leveren van de bestelling.

Bij een annulering wordt de gehele inclusief eventuele bij bestellingen geannuleerd.

Het is daarom niet mogelijk om alleen een de hoofdbestelling te annuleren.

 

Annuleren kan uitsluitend en alleen via je account

In deze situatie (van tijdige annuleringen) zullen annulerings- / administratiekosten ter hoogte van €15,- in rekening worden gebracht.

Bestellingen kunnen na het verstrijken van de 48 uurs (2 volle werkdagen)  deadline voor geplande levering NIET meer geannuleerd worden.

 

Niet thuis

Bij niet thuis zal de bezorger de bestelling voor de deur plaatsen. Dit is op eigen risico.

 

Uitzondering houdbare producten

“Producten die u via onze webwinkel koopt hebben slechts een beperkte houdbaarheid en kunnen daarom niet geretourneerd worden. Het herroepingsrecht is dan ook niet van toepassing. De verkoop is hiermee na succesvolle betaling definitief.”

 

Disclaimer

Wij doen er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen. Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product.

Was dit artikel nuttig?
Aantal gebruikers dat dit nuttig vond: 0 van 0

Opmerkingen