Hoe verloopt mijn bestelling?

Volgen

Hoe verloopt mijn bestelling?

•Je wordt de avond van te voren per e-mail ingelicht over de bezorgtijd.
• Op de dag van bezorging, uiterlijk om 6.00 uur, ontvang je een gepland bezorgvenster van 3 uur, dit venster wordt gedurende de rit kleiner.
•je ontvangt in de meeste gevallen wel 30-60 minuten voor bezorging een SMS met de verwachtte aankomsttijd van de bezorger.

Niet thuis

Bij niet thuis zal de bezorger bij de buren leveren.

Indien bezorgen bij de buren niet mogelijk is, zal de bezorger de bestelling voor de deur plaatsen.

•Het is tot 48 uur voor de dag van leveren mogelijk om via de klantenservice je adres aan te passen.
•Het is niet mogelijk om de bezorg dag en/of tijd aan te passen.